Aanschaf materiaal

Als uw kind meedoet aan de trainingen van Kracht & Zelfvertrouwen is de bedoeling dat er kickbokshandschoenen en scheendekkers worden aangeschaft. De trainingen zullen per week wisselend focussen op judo of kickboksen. Dit betekent in de praktijk dat we de ene week veel judo oefeningen doen en de daarop volgende week meer kickboksoefeningen. Voor de judo oefeningen hebben de kinderen geen pak nodig, echter voor de kickbokstraining is zijn bokshandschoenen en scheendekkers noodzakelijk.

Wij hebben contact met Legend Sports, een leverancier die goede kwaliteit levert tegen een goede prijs. Zij garanderen binnen een week leveren.

Er kan gekozen worden uit handschoenen in diverse kleuren (zwart, wit, oranje, groen en roze), de scheendekkers zijn zwart.
Pakket 1: handschoenen + scheendekkers kost €57 euro
Pakket 2: handschoenen kosten €32 euro
Pakket 3: scheendekkers kosten €25 euro

Natuurlijk kun u ook ergens anders de benodigde spullen kopen.

Heeft u interesse mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam kind voor + achternaam en pakketkeuze.

VB Diego Jozee, Pakket 1 + (kleur handschoen)

Het bedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL42 INGB 0004698914 t.a.v. Socials Sport Pro, ovv bestelling kickboksspullen. Alleen bestellingen die betaald zijn worden in behandeling genomen.